otisabla 

kapat
  1. (bkz: otisabi ye bunu da yaptılar)
    #547090 (montajelemani, 16.08.2006 18:15)
  2. "rahibe zickler'in olması yakındır" önermesini doğuran nick.
    #547096 (asiti kaçmış kola, 16.08.2006 18:16)
  3. (bkz: gereksiz yazar)
    #2447555 (yavuzum, 09.10.2007 11:00)

© 2008 - uludağ sözlük

otisabla başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. otisabla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu otisabla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dalibor bagaric » the other woman » 6 kasim 2008 benfica galatasaray maci » karanlik isler » sozluk hayattir » tu kaka bana » dalinle masturbasyon yapmak » 3 aralik 2008 hertha berlin galatasaray maci » buyuk ortadogu projesi » rehberin arkasindan ayrilmayan yasli japon turist » birinci batarya » yasamak bir sanattir » piercing yaptirip ana babadan saklanmak » gunther prien » besiktasliyim sigara iciyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce huzurevi » olmeden once sevisilmesi gereken 1000 kadin » woke up this morning » olmasa mektubun » kurtler fasizm yapmaz fasist olan turklerdir » sozlukten nefret eden sevgili sorunsali » frozsgy » ilbay » serbest meslek » hayri hicler » peceteye recete yazan doktor » kilo ya qiloo demek » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » giannis parios » online store