otis redding 

kapat
  1. 'q' dergisinin hazırladığı 'en iyi 100 şarkıcı'
    listesinde 4.sırada yer alan şarkıcı.***
    Bir köy papazının oğlu Otis Redding, iri, kaba saba bir taşra çocuğuydu.
    Şarkı söyleme tarzı da öyleydi; doğrudan, dürüst, ukalalıktan ya da
    şehir inceliğinden uzak. iş katıksız alçakgönüllülüğe gelince
    kimse onun yanına yaklaşamazdı. Little Richard taklidi olarak yaptığı
    birkaç yanlış girişimden sonra 1962'de kendi sesini buldu.
    1960'larda Redding, siyah müziğin en büyük kahramanlarından biri oldu.
    Üzücü bir biçimde 1967 Aralık'ında bir uçak kazasında öldü.
    Ama beş yıllık kısa bir sürede sonsuza kadar damgasını vurdu.**
    (meister writer, 10.06.2007 15:04)
  2. en mükemmel albümü şarkısıyla aynı adı taşıyan dreams to remember'dir.
    (markasiz, 05.10.2007 23:17)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» her sike atlayan uludag sozluk yazarlari » yilmaz morgul » park and ride » karanfil » 1858 » cargill » tuvalette sicarken kapiyi acanla diyaloglar » 2kat keyif » 1 haziran 2008 kadikoy kurt sorununu cozun mitingi » aziz nesin » scorched earth » anam anam diyim ben sana » yilmaz vural in gs teknik direktoru olmasi » instiutional man » seovi » 4 8 15 16 23 42 » vesvas » aymaz » titre oligarsi parti cephe geliyor » kutsal degerlere hakaret etmeyi marifet sanmak » yannick noah » kucukken annenin evdeki sekerleri saklamasi » veli toplantisi » cep sarji sutyen » turkiye » cemal safi » diary of the dead » melike guner » eurovision da turkiye den gonderilen sms sayisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa