other bands plays nanowar gay 

kapat
  1. nanowarın 2005 yılında çıkarmış olduğu albüm.
    `
    Intrue`
    trycicles of steel
    true metal of the world (Ah-ah)
    burger
    king
    introducing the power (Potentia Magni Gladi Vobis)
    power of the power of the power (Of The Great Sword)
    pino
    metal la la
    gioca amp #65533 trueamp #65533 (Other Bands Play Nanowar Gay)
    the number of the bitch
    entra l uomo di sabbia
    triumphant march of the nano warrior
    outrue
    #2434661 (osmanthegral, 06.10.2007 11:57)
  2. doğru yazılışı için:
    (bkz: other bands play nanowar gay)
    #2435151 (guilt and regret, 06.10.2007 14:49)

© 2008 - uludağ sözlük

other bands plays nanowar gay başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. other bands plays nanowar gay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu other bands plays nanowar gay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iski sevgili » yasama git olumunu bekle » dengir mir mehmet firat » grip olunca sesin piskopatca cikmasi » iamwhoiam » teknik resim » asik oldugunu herkese soylemek » give a fuck » neyzen tevfik » sikinti » igrenc espiriler » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » facebook u olmayan uuserlar » turk olcu birimleri » sizofreni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » derya baykal » tech 21 » cok seviyorum lan seni » abla kardes diyaloglari » seni sican seni » damda master windu yla moonwalk yapan eski sevgili » gencler sag sol catismasi olmasin ama sol iyi gibi » postpartum psikozu » vladimir askenazi » you are beautiful » uvjb » ikinci aleksi » tom bombadil » ilana yahav » kurdun gelini