oteki bir kisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oteki olmak oteki ile yasamak
  2. oteki
  3. oteki ben
  4. oteki ve biz
  5. oteki gun
  6. oteki siz
  7. ben ve oteki
  8. oteki taraf
  9. oteki tarih
  10. oteki kuram

© 2008 - uludağ sözlük

oteki bir kisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oteki bir kisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oteki bir kisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» heroes » bayramda aragonesin elini opmek » kati kurallarla guvenli arama » hic » besiktas filmi » pasifize etmek » google 2001 » var misin yok musun christina aguilera » prisoner » osman mumtaz rakmetil » hos sohbet » zall in var misin yok musun yarismasina katilmasi » doom gibin » via port » 2008 2009 uefa kupasi f grubu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bayram sabahi » yaz tatilini cadirda gecirmek » kendini feda etmek » osurunca guller acardi yuzunde » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » sperm deyince gulen universite ogrencisi » sir isaac » gogusleri 33 kilo olan kadin » escinsel danisma hatti » yalanim varsa surdan suraya sevismek nasip olmasin » examenglish com » saros korfezi » klorin » silivrideki yazlik siteler » piercing yaptirip ana babadan saklanmak