ota boka zam yapan akp 

1. myanmar daki felaketi gerekçe göstererek pirince ve bakliyata, istanbul'un 2010 kültür başkenti olacak olmasını gerekçe göstererek akaryakıta ve bunun gibi binlerce incir çekirdeğini doldurmayacak sebeple hayat zam yapanlardır. insanımızı artık pes dedirten acayiplikler topluluğudur bu zamlar.
    #3461729 (WeST, 28.05.2008 22:48 ~ 29.05.2008 13:14)
  2. halkın sınırsız kredisine güvenme sonucudur. nerden geliyor bu sınırsız kredi anlamadık tabi. fatih terim'e de sonsuz kredi verilmişti zamanında aklıma geldi birden.
    #3461735 (sohodo, 28.05.2008 22:50)
  3. benzini artık parayla değil cumhuriyet altını karşılığında satın demek istediğim zamlar bütünüdür ki bu benzin fiyatı artışındaki ivmenin hayvani boyutlara ulaşmasının arkasında tam olarak ne vardır bilemiyorum ama kesin olan şu ki yakında çin gibi sokaklar bisikletli insanlarla dolacak...

edit: şunu da kötüleyen çıktı ya helal olsun, benzine verecek çok paran var demek ki senin, bizim yok amma...
    #3461743 (Pulemjot Kalashnikova, 28.05.2008 22:52 ~ 22:55)

© 2008 - uludağ sözlük

ota boka zam yapan akp başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ota boka zam yapan akp ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ota boka zam yapan akp nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» egina » gitar calmaya klasik gitar ogrenerek baslayin » odeion » devrim arabalari » bir muhendisin hayati » dusunce akimi yavaslamasi » gokhan gonul dostlari » zaman makinesini icat eden turklerin diyaloglari » yaran kisisel iletiler » bir seylere inanma ihtiyaci » dakianus antik kenti » su an sevisiyorum ama seninle degil » degisken ruh halleri ve kafayi siyirmak » insanin egosunun kicinda oldugu gercegi » loy loy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anatomic autogynephilia » losing my religion » jet ali » scorpion flower » insanlik onuru iskenceyi yenecek » hungur hungur aglayan takkeli cocuk » gotumuzde ergenekon parmagi » ney calmaya borozan ile baslamak » prism » will you still love me in the morning » cagrisim » olum mecliste vekiller teklif ediyormus » central park i goren apartman dairesi tutmak » ruzgardasavrulanyaprak » londra