ota boka yaran baslik gazi vermek 

kapat

1. özellikle son haftalarda sözlüğümüzde revaçta olan bir eylem .kaynak icin yaran basliklar yada yaran entryler başlığındaki çok sayıdaki gereksiz başlıklara bakabilirsiniz.alttaki entry'ye cevap niteliğinde;
    bu tüpgazcı yazarlar birbakımdan bana geçrek hayatta her şeye gülen gülme hastalıkları olan insanları anımsatmıyor değil.

-hüsnücüm bu adam keko haa.
    -nasıl abi.
    -bak şimdi.
    -kamuran 1 diyecem gülceksin şimdi.1
    -ehiehiehi.çok komiksin babacan.
    #504934 (vandalkepceoperatoru, 06.08.2006 15:09 ~ 15:14)
  2. şüphesiz en gaza getiren sözlük motivatörü olan (bkz: yaran başlıklar) bakınızıdır ve bu baknız bir başlığın altına yapıştırıldıgında direk olarak o başlığı açan yazarın içi kıpır kıpır olur ve ehee güzel oldu deyip hemen ardından başka makara bir başlık açma çabası içinde buluverir kendini.

işte bu olaya tıp literaütüründe ''yaranbaşlık bakınız sendromu'' denir.
    #580017 (Mosquito, 26.08.2006 22:37)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ota boka yaran baslik gazi vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ota boka yaran baslik gazi vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ota boka yaran baslik gazi vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ota boka yaran baslik gazi vermek. Copyrights of the articles are belong to their authors.