ota boka sanat demek 

kapat
  1. sanatın özgürlük ve özgün üretim olduğu görüşünün sınırlarını idrak edemeyen kişilerin yaptıkları her şeye sanat demeleridir. birisi çıkar patates baskısı yapar sonra buna sanat der. yaratıcılık ile sanat birbirine karışmıştır malesef. yada bir başkası çıkar çok güzel bir şarkı yapar dinlenilir ancak 3 ay sonra unutulur. buna da sanat derler.

icracılık ile sanatçılık karıştırılmamalıdır. sanat bir duygu bütününün dışa vurumunu insanlara en iyi anlatım biçimidir. yoksa 2 tane patatesi kağıda basarak, saçma sapan aşk hikayeleri yazarak, alt yapısı oynak şarkılar ile insanları 2-3 ay etkileyerek yada kafiye üreterek "osur osur diz ipe" mantığı ile şiirimsi şeyler yazarak olmaz.
    #2203221 (arude50, 26.08.2007 16:11)
  2. en son bedri baykam ın gençlik yıllarından günümüze sakladığı spermli peçetesini bize sanat eseri diye sunmasıyla had safhaya ulaşmıştır.
    #2230451 (mailbuyukerman, 30.08.2007 18:43)
  3. her boku sanatın içine sokmaktır. insanlar yaptıkları işin mühim, yüce bir iş olduğu mesajını vermeye çalışır böyleliklen. misal "tatlı sanattır, iletişim sanattır, küfür sanattır" gibi.****
    #3374643 (akmai, 09.05.2008 10:21)
  4. yakında duyulası:
    (bkz: sıçma sanatı)
    #3374649 (prisoner, 09.05.2008 10:23)

© 2008 - uludağ sözlük

ota boka sanat demek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ota boka sanat demek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ota boka sanat demek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu mu lan » ozpandora » etraftan duyulan yaran sozler » adnan senses ile doldur be meyhaneci revolutions » baska atesler » bu sozluge omrumu verdim ben » oralet » general motors » maymun charlie » yoksul olmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci