ota boka allahi karistiran tip 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. x in allahi
  2. akp nin allahi
  3. allahi allah
  4. kolpanin allahi
  5. allahi cok insani az bir yer
  6. ruyada allahi gormek
  7. buranin allahi benim
  8. alemin allahi geliyor
  9. oto boka kelimelerini ota boka kullanmak
  10. ota boka ota boka demek

© 2008 - uludağ sözlük

ota boka allahi karistiran tip başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ota boka allahi karistiran tip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ota boka allahi karistiran tip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zall hakkinda baslik acinca yavsaklasan yazar » tikla arkadas bul » britney spears » gretsch » abdurrahman yalcinkaya istifa etsin » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » chris keller » friends » prezervatifi cikolata paketleriyle kamufle etmek » sinan engin » dusunmekten uyuyamamak » pgm 301 » yakisikli oldugu halde sevgilisi olmayan erkek » munasip bir yerde inebilir miyim kaptan » delirememenin delirten uyuzlugu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayri hicler » uuserlarin cuma namazina gitmeme sebepleri » sevmekten kim usanir » izlanda » oz » desperados » steven gerrard » kucuk gogusleri tercih eden erkekler » afrika savanlari » teknik gezi » sofistike » sakaeli kaya mezarlari » ajda pekkan » pratik nedenler » imam hatip lisesi