osurugun aile icinde mesrulasma sureci 

kapat
  1. evet yaa hep merak ettiğim konudur. hepimiz aile arasında bunun utanacak sıkılacak birşey olmadığını biliriz de. sevgili yanında yapılmayacak bir şeydir. neden? iyi olmaz yapmamak lazım tabi. ama bu sevgililer evlenecek bir gün. nereye kadar tutarki insan kendini. her seferinde tuvalete de gidemez. evlenilen gece yada ertesi gün salınacaksa sevgiliyken tutmanın ne anlamı var. göz mü boyuyoruz. iğrenç ya da en doğal tarafımızı evlenince mi gösteriyoruz. bence saçma dostum. en iyisi rahat olmak her zaman. dolayısıyla böyle bir süreçten ve böyle bir sürecin verdiği sıkıntıdan, stresten kurtulur bir nebze de olsa insan evladı.

- aysel osur kız yabancı mı var
    + olur mu hamdi daha evlenmedik
    - ?!??!?!
    + evlenmeden olmaz hamdi
    - ne yani osurmak için mi evleniyoruz
    + şeyy kem küm
    #3384801 (jakobiyen, 11.05.2008 21:16)

© 2008 - uludağ sözlük

osurugun aile icinde mesrulasma sureci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. osurugun aile icinde mesrulasma sureci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu osurugun aile icinde mesrulasma sureci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» raziye » cumle aleme rezil olmak » bu sene tatili hak ettin » urfali sair abdi » fersan » sikerim boyle askin izdirabini » images and words » askina inandirmak icin kusan kisi » mr and mrs smith » hey corc versene borc a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci