oss ye hazirlanmak 

kapat
  1. fedakarlık ister. ettigin fedaların karını beklemek gibi.. sözlüge fazla giremezin neden çünkü öss.. böyle işte..
    #2673715 (mürekkep, 07.12.2007 20:49)
  2. kiminin üzüldüğü kiminin sevindiği ,türkiyedeki birçok insanın hayatına bir yön veren bilmemkaç soruluk sınava hazırlık aşaması.

yer: hayalperest
    tarih: öss ye 4 ay kala
    vur vur vur öss ye. daha dört ay var daha aheeey

tarih: öss ye 3 ay kala
    -hmmm hm mr mr mr hm o soru şöyle bu soru böyle dur bakiim çözücem ben onu.aa senin arkandaki rafta bi kutu var ya o neymiş öyle?
    -tabu yazıyo
    -hmm güzel oyun ya tamda 8 kişimiyiz neyiz
    -DÜDÜĞÜ BEN ÖTTÜRÜRÜM!
    -getir getir getir mavi piyon bizim hiç heveslenmeyin kan çıkar! uğur o!

tarih: öss ye 2 ay kala
    -hoca 2 ay var napsak ya
    -daha koskoca 2 ay olooooom

tarih: öss ye 1 ay kala
    -sıçtık
    -sıçtık
    -napıcaz lan biz
    -yaparız abi!
    -koskoca 30 gün lan!
    -kaç saat eder o!
    -mat2 neymiş ya hikaye!
    -ağzına bile vururuz!
    -haydi bakem koş getir testleri!
    -dur ya şu bardaklarda bitsin hele
    -acelesi yok pzt başlarız (annelerin pzt rejimleri kadar ömrü var halbuki)

tarih: öss çıkışı tel görüşmesi
    -hoca noldu
    -zormuş ya herkes öyle diyo
    -mat2 kasışmış ya
    -offf çok streçli bi yıldı. alanya malanya?
    -peki rusların esmerlere olan ilgisine ne demeli?!!!
    -otelin diskosu varmıdır?
    -hayyydi bakem koş getir bavulları!!!

çok da abartılacak bir durum değilmiş gibi gözüküyor şuan.ben ve birçok arkadaşım girdi biryerlere. hiç bitmeyecek gibi geliyordu o zamanlar ama çabucak geçti. şanslımıyız zekimiyiz neyiz atlattık o meseleyide lakin hayat denilen şu yarışda daha çoook engel var gibime geliyor ki böyle bir cümleyi nasıl kurdum hala çok şaşırıyorum kendime.
    #3590661 (Lord Esseinski, 27.06.2008 23:10)
  3. kimileri için zor, kimileri için de planla programla olunca rahat bir iş olan dönem.
    #3590780 (rockman800, 27.06.2008 23:34)
  4. oss 2009a girecek adayların büyük ihtimalle 1 ay içinde başlayacakları şeydir,yemeden içmeden kesilmeler, sinir stres harbi içinde geçecek olan koskoca bir sene ve daha bir sürü şey, ister istemez kasış bir iştir.
    #3590792 (theophilus, 27.06.2008 23:37)
  5. engellerle dolu uzun ve zahmetli bir yoldur öss ye hazırlanmak.fakat pes etmemek gerekir.
    #3590803 (lip gloss and black, 27.06.2008 23:39)
  6. (bkz: öss'ye hazırlananların salaklaşması)*
    #3590815 (akmai, 27.06.2008 23:41)
  7. ciddiyet ister. neyi bilip neyi bilmediğinizi, neye daha yatkın olduğunuzu iyi bilmeniz gerekir. bunların cevabını veremezseniz bir girdaba girersiniz ve ondan kurtulamazsınız. tekrar ediyorum çünkü çok önemli işinizi ciddiye alın, neyi bilip bilmediğinizi, neye daha yatkın olduğunuzu bilin, düzenli bir şekilde çalışın. başarı gelir, korkmayın.
    #3590821 (cllrsln, 27.06.2008 23:43)
  8. hayatın en zor yıllarındandır, herşeyi bir yana koysak bile haftanın 5 günü okul haftasonu dersane insanı canından bezdirir ama bu işkenceye karşı en iyi şekilde önlemlerini alan, işini plan programlı yapanlar sonunda kazananlar olacaktır.
    #3591008 (the longest journey, 28.06.2008 00:29)
  9. düzen ister,sabır ister,ertelememeyi ister.. eger bunlar yapılırsa sonuc gelir ha %100 mü hayır... sonucta sen 3 saat içinde bir şeyler yapmaya çalışıyorsun..hangi psikolojide ve nasıl ?sırf bu sınav ile iş bitmiyor..
    #3591120 (inven, 28.06.2008 00:55)
  10. ileride kat kat kötülerini yaşayacakken, çok kötü bir durumda olduğunu düşünmektir
    #3591129 (umbrasword, 28.06.2008 00:58)

© 2008 - uludağ sözlük

oss ye hazirlanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oss ye hazirlanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oss ye hazirlanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anayasa mahkemesi nin turban kararinin gerekcesi » 12 imam orucu » buyuk ortadogu projesi » yaran yanlis okumalar » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » imhotep » yabanci dil bilmek » fatihkul » metrobuslerdeki vip bolumu » bilanco » k i n » 2 puan birakmak » zeytinyagi ile masturbasyon yapmak » iade i ziyaret » degisik yasam felsefeleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahmet yildiz olmedi » kemik » hellboy » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » memleketcilik » sozlukteki hristiyanlar » vennus » son bahar » lcd vs plazma » yaklasmakta olan ekonomik kriz » yavsakimsi » 18 4 inc » enver aysever ile ayrintilar » kara gozlum » sen