oss ye cenabet ogrenci alinmasin kampanyasi 

kapat
  1. cenabetölçer makinelerinin artık devreye sokulması. okul girişinde dedektörden sonra cenabetölçer makineside bulunsun dedirten yaratıcı fikir.
    #416012 (ireland, 11.07.2006 23:11)
  2. bari öss 'ye girenlerden idrar numunesi de alınsın, amfetamin falan kullandılarsa doping gerekçesiyle sınavları geçersiz sayılsın..
    #416021 (roy mustang, 11.07.2006 23:13)
  3. tedbir olarak garanti olsun diye kapı girişinde gusül abdesti alınmasının zorunlu olması durumunda süper olur diye düşünmeme sebep olan olay.kız erkek ayrı olabilir ama olmazsa erkekler ya o moralle kızları sınavda safdışı bırakır yada tecavüz zanlısı olarak sınav yerine karakola gider.her şekilde enteresan olur.
    #416025 (africa, 11.07.2006 23:14)
  4. çok yakın bir zaman içinde gerçek olabilecek uygulama.
    #417695 (ireland, 12.07.2006 12:42)
  5. uygulama için bir pilot bölge seçilip sonuçlarının görülmesi ve ona göre desteklenmesi gereken kampanya.
    #3539598 (arabaciarabayatasget, 15.06.2008 01:45)
  6. (bkz: sınavdan sonra şükür namazı zorunlu olsun)
    #3539602 (leoking, 15.06.2008 01:46)
  7. deniz baykal'ın:türkiye'yi çok büyük kaosa sürükler,diyebileceği kampanya türlerinden birisi.
    #3539720 (secret1907, 15.06.2008 02:28)
  8. (bkz: cenabetolcer)
    #3539750 (Halitkin, 15.06.2008 02:39)

© 2008 - uludağ sözlük

oss ye cenabet ogrenci alinmasin kampanyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oss ye cenabet ogrenci alinmasin kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oss ye cenabet ogrenci alinmasin kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» negatif » degisik yasam felsefeleri » eski sevgilinin telefonunda sapik 2 olmak » gunther prien » uslamlama » toskuru » taha ozer » seniseviyorumtugba com » resurection » tanimadigi birine yalan soyleyen utanmaz kiz » deli » recep tayyip erdogan » yalnizligin farkina varmak » osuruk kokusunu pasifize eden don » amerikanemperyalizminin yurdum kekolarina tezahuru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » apis arasi kokusunun verdigi ic huzuru » ertugrul saglam » vennus » fringe » bulent ortacgil in light albumu » bluevelve » misvak » gunaltay » cep telefonlarimizi sessize alalim » hirt » burt young » galatasarayli arkadasa sahip olmak » iyi aksamlar lan haberleri veriyoruz » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » uludag sozluk teki galatasaray cetesi