oss sonuncusunun babasinin soyleyebilecegi laflar 

/ 5
kapat
  1. oss sonuncusunun babasinin soyleyebileceğigi laflar.

önemli değil kaydırma yapmış.ben de 18 sene önce yapmıştım bu salak doğmuştu.
    (pulp fiction, 20.06.2006 13:03 ~ 13:04)
  2. sınavdaki hoca kesin bişeyler yaptı yoksa imkansiz böyle bir sonuç *
    (haznedaroğlu, 20.06.2006 13:12)
  3. - sonuncu mu oldun oglum

+ evet baba

- bi şekilde bi derece elde ettin yine de di mi

+ aa evet

- aslan oğlum benim

+ artık bi mp3 player alırsın

- evet evet..gel şöyle..

+ baba!..ba..
    (fth, 20.06.2006 13:19)
  4. sınava hair & style dergisi ile hazırlanırsan olacağı buydu.
    (bkz: sahan gokbakar)
    (grup vitamin, 20.06.2006 13:24)
  5. - 666 bıçak darbesiyle öldürdüm veledi, pişman değilim. firar edeyim sıra o dershane müdüründe.
    (TTTDDD, 20.06.2006 15:32 ~ 09.05.2008 22:03)
  6. - olum bu nedir ?

+ sonuncu olmuşum baba

- demek öyle ? o zaman yavurucum bu sene çalışır dersane parasını kendin ödersin belki o zaman sınavda daha farklı bir derece elde edersin ?

+ kem küm ? ama baba hem çalışıp hem dersane nasıl olacak ?

- çaaatttt ahanda işte böyle olacak !!! biz parayı verdikte gittin ne oldu bak sınavda sonuncu oldun belki böyle akıllanırsııınnn çuuttt

+ ah baba dur yapma tamam kabul bide onu deniyelim
    (enterezan, 20.06.2006 15:41)
  7. keriz miyim lan ben?
    (sayborglardasever, 20.06.2006 15:54)
  8. ben çocuğum aslında çok zekidir.
    ama hiç çalışmadı, çalışsa derece bile yapardı efendim.
    (yasakani, 20.06.2006 15:57)
  9. +sonuncu mu oldun la kerata?*
    -hea baba.isim yaptım bi nevi
    +aslan oglum benim.ben biliyordum senin bir gün isim yapacagını
    -estafrullah.abartma baba utanıyorum
    (feri kacmıs iki goz, 20.06.2006 19:49)
  10. tek suçu anket doldurmaktı. *
    (can, 25.06.2006 11:29)
  11. farkedilmemis ama yazalım dedirten baslık. oss de sonuncu olmak icin butun soruları yanlıs cevaplamak lazımdır ki bu yıl odtu universitesinden bir ogrenci bunun pesinde kosmakta bir yandan okul ogrenimine devam edip bir yandan ozel derslerle oss ye hazırlanmaktadır.sınavı nasıl gecti bilinmez ama butun soruların dogru cevaplarından emin olmalıdır ki yanlıs secenegi isaretleyebilsin. yani oss sonuncusunun babası olmak aslında boyle bir sonuc getirip rekora imza atmak varsa ucunda kotu birsey degildir. son olarak ogrencinin bunu yapmasındaki temel neden de oss sistemini protesto etmesidir.
    (ümit, 25.06.2006 11:34)
  12. -Baba benim oss sonuc belgem gelmedi daha,herkesin geldi nooldu acaba(inşallah daha uzun bi süre gelmez bakışı)???
    -Bilmiyorum evledım gelir bugunlerde( tek kaş havada ) hah postacı geldi bak! koş kap gel bakim...
    - (korkudan kıcından terlerin akması) baba bu zarf yök'ten deil bizim sanayiden gelioo ama yine de benim ismim yazio??
    -Oku bakim ne diomus?
    - Sayın Bodurmal Türkcan , gözterdiğiniz üstün başarı ve saygıdeger babanızın vermiş olduğu olumlu referansla sanayimizin güzide kaportacısı Kozi Kaportaya kabul edildiğinizi ve yarın sabah 7.30 da işinizin başında olmanız gerektiğini bildiririm.
    Ha bu arada etinizle birlikte kemiginiz de benimmis,hazırlıklı olmaniz dileğiyle...
    -Ya baba inanmıyorum bununla mı ugrastın bi de ya...
    -Tabi tabi sen bi git yarin da nelerle ugrasmak zevkliymis nelerle ugrasmak sıkıcıymıs anlarsın ogulcuğum..kaybol simdi gozumun onunden,rezil ettin beni..
    (nobran ne ya, 06.11.2006 16:47)
  13. - e artık şansını askeriyede deneyeceksin, hayatta başarılar.
    (sehir zorbasi, 03.12.2006 17:10)
  14. yok benim oğlum veya kızım bu sene girmedi sınava.daha yeni lise son o
    (since, 03.12.2006 17:15)
  15. önümüzdeki maçlara bakıcaz
    öss uzun bir maraton
    (AeroZeppelin, 03.12.2006 17:20)
  16. türkiye de yaşayan yabancı bir ailede söyle olur;

-father, i learned that i am the last rank at öss. *

-oh my son, don't worry it is ok. i ll take you to the candy shop. *
    (yat yat yat ahlak polisi, 03.12.2006 17:27 ~ 17:28)
  17. + merhaba beyefendi. bu sene öss'de sizin evladınız sonuncu olmuş bulunuyor. duygularınızı bizimle paylaşır mısınız?
    - paylaşmam. çocuk benden değil, ona sor.
    + aa ama o bir öküz.
    * muuuu!!* *
    (july4th, 18.12.2006 19:59)
  18. ya yok bildiğiniz gibi değil bizim oğlanın kakası gelmiş sınav esnasında çıkmış gitmiş. yoksa kesin birinciydi.
    (zksek, 18.12.2006 20:03)
  19. -yav kime çekmiş ki bu şerefsiz anlamadım yane(baba 85 öys sonuncusu)

(bkz: şener şen)
    (bkz: dolap beygiri)
    (mesqoo, 18.12.2006 20:20)
  20. soydur ceker boktur kokar baba, sende ilk okulu 9 senede bitirmissin.
    (mulayim, 18.12.2006 20:23)
  21. aynı bennn. bende 20 sene önce sondan dokuzuncu olmuştum oğlum beni geçmiş onunla gurur duyuyorum (bkz: ailede bi sorun var galiba)
    (live is life, 18.12.2006 20:29)
  22. önemli olan katılmaktı
    (homer simpson, 18.12.2006 20:37)
  23. (bkz: canı sağolsun her halde benim oğlum)
    (karga, 18.12.2006 20:38)
  24. oğlumu gören var mı?
    (hebeley, 20.12.2006 17:48)
  25. -sınav sonucuna baktınmı oğlum?
    *yok daha açıklanmamış baba.
    -nasıl açıklanmamış, müjdatgiller falan öğrenmiş hepsi.
    *benimki yoktu valla hepsi sıfır yazıyordu baktığımda.
    -bakınca haber ver.
    .....
    -gel lan buraya keraneci... kaçma..
    (cthullhu, 25.01.2007 11:19 ~ 11:20)
/ 5
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» nihilist en asil duygunun insanidir » mehmet demirkol un uclu averajdan bihaber olmasi » bitlis in tarihi eserleri » cehenneme gidenin soyleyecegi ilk sozler » yesil half life » ne guzel guldun » yaran ayarlar » boyner de che sapkasi satilmasi » ken » where we gonna go from here » lark » rubik kupu » fenerbahce icin cevrimdisi vakti » asik olmak » hakan balta nin hamile esi » bir basurlunun gunlugu » aman heri » yaran entry silinme sebepleri » children children cimcom icin children » kucuk tirtil makarna » manyak misin polis misin » sozlukteki sevisme cilginligi » sektor » dudullulu dul dudu » kamusal alan » kazim koyuncu » guillaume tell » der ve uzaklasir genc adam » kadina pandik atip sorry demek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa