oss magduru gorulup kolayliklar ve basarilar dilenir bu sene icin 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (15 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pkk » sanatci icin alkis ne ise yazar icin oy odur » metin ustundag turkcesi » ali sami yen stadyumu » yahudi » su uyur mod uyumaz » musteriyle muhabbete girmeye calisan kuafor » josh holloway li magnum reklami » handan » satranc » turkcell super lig 2007 2008 sezonu » saw » para icin anneanne ya da babaanneyi ziyaret etmek » z smart » 7 haziran 2008 turkiye portekiz maci » ceza sahasi yan cizgisi » galapagoslu iguana » bu havada gidilmez » gul ki » sus ulan » guntekin onay » gelecege dair umudum yok diyen gencler » besiktas cola turka » bestami yazgan » norton antivirus » yengec » metin turkcan » sukran » downfall a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa