oss de soruyu okurken dalip gitmek 

1. bedenle ruhun aynı yerde olup aklın başka yerlerde gezmesidir.

14-) 10 yıl önce babanın yaşı kızı elif in yaşının 6 katının 4 eksiği, şuayip in yaşı elif in 9 katının 11 eksiğidir. şuayiple elifin çirkin bir çocukları varsa bu çocuk kaç yaşında doğmuştur. (pi: 2) (şaka lan şaka pi mi almayın. kandırmaca olarak verdik)

öhm.. şimdi baba kızın 6 katının dört eksiği. kız 23 yaşında evlendi desen, babası 134 yaşında oluyor. oeh. babası evliya falan mı acaba. neyse, şuayiple kızın arasında bir şeyler olduğu çok açık, çocukları falan varmış zati.. allah bozmasın.. öhm.. şimdi olay neymiş bakayım, şuayip kızın 9 katını.. oha 9 katı mı? şuayip yoksa kızın babası mı? assktirr soruya bak dallas gibi anasını satayım. eee ama baba kim o zaman? ortada suçsuz bir yavru da var zaten. peki bu çocuk kimden lan. babanın sapık olma ihtimali de var. noluyor ya? tövbe, tövbe. ne pis bir aileymiş bu ya. yok oğlum bu böyle çözülmez. şuayipe ş diyelim, babaya b, elife e.. şimdi bunlar pislik bir aile olduğu için muhtemelen beraber geziyor. toplayayım şunları bir. e+b+ş= ebş.. tamam cevap ebş. bakayım bi, ee şıklarda yok, sayı var burda mnskym... sanırım burada toplamanın baba üzerindeki bandırma özelliğini kullanmam lazım. o zaman babayı ilk toplayalım.. b artı e artı ş = beş. beş? cevap beş lan? oha buldum valla.

...

- oğlum yaş problemini naptın ya.. benim kitapçıkta 24. soruydu.
    + yeaa iki şık arasında kaldım, salladım yeaaa..
    #3721328 (salcali ekmek, 25.07.2008 23:35 ~ 23:36)
  2. tıp bölümünün kaybedildiği andır.
    #3721331 (shaqmarion, 25.07.2008 23:36)
  3. gamsız bi kişiliğin hayal dünyasına dalması demektir.
    #3721339 (bumeranq, 25.07.2008 23:38)
  4. dışarda börtü böcek uçuşuyor, millet şu güzelim pazar gününün keyfine bakıyor ben burda soru çözmeye çalışıyorum! düşüncesinin aklınızı sarıp sarmalaması yüzünden meydana gelir. hemen kişi kendini, aklını toplamalı üniversite hayatını düşünüp soru çözmeye devam etmelidir.
    #3721386 (glylay, 25.07.2008 23:47)
  5. beraberinde uykuyla karışık bitse de gitsek isteği uyandıran durumdur. kişi titreyip kendine gelmeli, varsa okunmuş hububat yiyerek enerjisini artırmalı yoksa da ciğerlerini tamamen dolduracak şekilde derin nefes almalı ve soruya geri dönmelidir.
    #3726055 (la pluie, 26.07.2008 22:20)

© 2008 - uludağ sözlük

oss de soruyu okurken dalip gitmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. oss de soruyu okurken dalip gitmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oss de soruyu okurken dalip gitmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sol frame » necmettin erbakan » tufan ersoz » grand hotel ontur » henuz kimse entry nize budur iste dememis » ramazan altunbas » abi beni yika » photo finish » seni sevdigim yalandi » wolf a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games