oss de siralamayi belirleyen konular 

kapat
  1. öğrenci seçme sınavında(öss) sıralamada belli bir yer edinmek için mutlaka yapılması gereken derslerdir. bu derslerden ortalaması 1 netin altında olan tek ders ise biyolojidir. bundan gayri öss de marifet herkesin çözdüğünü çözmek değil, bunun yanında çözülemeyen sorulara kafa tutmak onları bir kalemde çözerek artistlik taslamaktır

öte yandan yapılan açıklamaya göre öss 2008 de başarıyı, sıralamayı belirleyecek olan dersin biyoloji olacağı açıklandı.össye girecek öğrencilerin korkulu rüyası olan biyolojinin bu sene de gençleri tongaya düşürmesini bekliyoruz.
    (meseodunu, 08.05.2008 19:40)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ablan kurban olsun sana » less » texas hold em » agin in tarihi eserleri » it cazi » 62 » ataturk un son sozu » ben her gun en az 2 ogun sevisiyorum olum » kitab i ask » binbir gece » naile abla » harran in tarihi eserleri » tuncay merdan elele hep beraber seysel e » zardanadam » short » ankara 11 sulh ceza mahkemesi nin reklam yapmasi » hamur un tarihi eserleri » diyarbakir in tarihi eserleri » green card » sokemon » epl » ogrenci komsularina yemek gonderen teyze » gayet tabi » amat » olum korkusu sarinca iman eden ateist amca » bad boys » awp monopoly » bunu yapan insan olamaz » yol arkadasim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa