oss birincisini hulk secsin 

kapat
  1. yazım ve telafuzu nedeniyle oss birincisini halk secsin cümlesini andıran; fakat bu seçimin hulk tarafından yapılması gerektiğini bildiren istek cümlesi. marvel comics'in çizgi romanlarında öss'ye yer vermesi durumunda gerçekleşmesi mümkündür. *
    #1419191 (thor voivoda, 16.03.2007 20:22)
  2. (bkz: beni seç beni seç) *
    #1419197 (MANSON, 16.03.2007 20:24)
  3. eğer olursa öss birincisinin bu durumdan keyif alamayacağı olaydır. zira hulk bu boru değil.
    #1419204 (t bag, 16.03.2007 20:26)
  4. hulk hogan iyi dövüşür. amerikan güreşlerinin sanat güneşidir hulk. seçerse iyi de seçer. aynı zamanda hulk da iyi bir insandır. hulk bu yetkiyi almadan cem uzan ossyi kaldırabilir. biraz acele...
    #1423008 (karizmatron, 17.03.2007 19:15 ~ 19:16)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

oss birincisini hulk secsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oss birincisini hulk secsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oss birincisini hulk secsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about oss birincisini hulk secsin. Copyrights of the articles are belong to their authors.