osmanliya bok atiyorum laik oluyorum 

kapat
  1. * osmanlı düşmanlarının dışarıda değil içeride olduğunun göstergesidir. gerçi cumhuriyet kurulduğunda bile ülkede osmanlı hanedanına mensup bir tek insan kalmamış hepsi yurt dışına sürülmüştür. mehmed vahdettin'in naaşını dahi kabul etmemiştir bu ülke. mehmed vahdettin'in mezarı ise şuan şam'dadır. o zamanlardan beri osmanlıya bok atma devam eder. hala da bitmiş değildir. nedir bu osmanlı düşmanlığı anlamış da değilim. bir türlü kabul etmezler osmanlı'yı. ama mesela bilmem kaç bin yıl önce orta asya'da yaşamış olan şamanist türkleri pek bir severler.
    (sabribey, 28.03.2008 04:40 ~ 04:57)
  2. laiklerin osmanlı devleti ve türk devlet tarihine bok attıklarını iddia eden ve kaynağı muhtemelen yazarın kaba etleri olan iddiadır. bizzat kendimden örnek vererek söyleyeyim ki yok öyle bir şey. o senin kendi hayal dünyan.
    (rakimalboga, 28.03.2008 04:42)
  3. bazı şeyleri kabul edemeyen, asla türk ve müslüman olduklarına beni kimsenin inandıramayacağı kişilerdir osmanlı'ya bok atanlar. bu ülkenin tarihi şamanlar da başlamıştır, müslümanlıkla ve osmanlıyla devam edip, günümüzde teröristlerin cirit attığı bir devirle devam etmektedir. osmanlı'ya isteyen istediğini söylesin bir kaç asır sadece bu sınırlar içerisinde değil dünya sınırları üzerinde egemenlik kurmuş bir imparatorluğa bok atanlar bugün sokaklarda, caddelerde, dağlarda terörist ve pkk bayrakları açan kişilerdir.
    (life style psychedelic, 28.03.2008 05:00)
  4. bunu düşünen insanlar nereden geldiklerini kendilerine sormaları gereken insanlardır. ha orta asya'dan gelen varsa hiç üstüne alınmasın zaten.

civciv çıktığı yumurtayı beğenmezmiş efendim!
    (ehl i dil, 28.03.2008 05:08 ~ 05:10)
  5. laiklik dinsizliktir saçmalığından sonraki adım. kavram karmaşası yaratıp halkın kafasını karıştırmak için laiklik karşıtı kitle tarafından ortaya atılmış önerme. laikliği halkın hassas olduğu konulara karşıymış gibi gösterme çabası. laiklik vatan hainliğidir ne zaman diyecekler merakla bekliyoruz.
    (dolph lundgren, 28.03.2008 06:43 ~ 29.03.2008 08:07)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tumblepop » hangi akla hizmet ediyor » erkekler ne ister » osman cemal kaygili » merhaba ankara zirvesi » pinokyo yu burnu icin seven alcak kiz » sen bana ben sana hasret mi olecegiz » entry yi gondermeden once s leri dolar yapmak » utanmadan max yalayan kimse » radio x » timam mi » crzytarantla » kpss 2008 » josh holloway i yakisikli bulmayan insan » uzun burunlu erkeklerin uzun penisi olmasi » deniz yusuf huseyin » cam sakizi agda » intihar etmeden once sarki dinlemek » seri eksi veren ibneyi bulmak icin fal baktirmak » calislar » uvey anne » karmasina gore yazar degerlendirmek » the illusionist » aglatan sarkilar » genclerbirligi oftas » kapildim gidiyorum » yol duasi cihazi » yaran » yagli boya a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa