osmanlica ogreniyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ogreniyorum
  2. dinimi ogreniyorum
  3. turkce ogreniyorum
  4. ingilizce ogreniyorum
  5. sevismeyi ogreniyorum
  6. osmanlica
  7. spiderman le namaz ogreniyorum
  8. pipo icmeyi ogreniyorum
  9. eksi sozluk umu ogreniyorum
  10. sevmeyi ogreniyorum anne

© 2008 - uludağ sözlük

osmanlica ogreniyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. osmanlica ogreniyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu osmanlica ogreniyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oray egin » kizil rudi » uvjb » fatih sultan mehmet » black ice » fakir erkek » kara carsaf » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » pkk ortak dusmanimiz diyen abd yetkilisini dovmek » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » sungate port royal » matrak futbol » fakir kiz » kalk gidiyoruz » ask i virane » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the rising sun over bank asya birinci ligi » demet akalin » kacma uykusu » piraye » iron punisher » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » alternatif ahmet yildiz olmedi entryleri » musicman » sweeney todd the demon barber of fleet street » marron » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek » facebook ta hicbir eski arkadasi bulamamak » 11 mayis 2005 gs fb kupa finali » clinomyn » akp ye oy veren herkes pisman