osmanli sosyal demokratlar cemiyeti 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aslan sosyal demokratlar
  2. sosyal demokratlar geldi de onlara vermedik mi
  3. osmanli amele cemiyeti
  4. osmanli hurriyet cemiyeti
  5. kolpa demokratlar
  6. saltanatci demokratlar
  7. komunist demokratlar
  8. darbe isteyen demokratlar
  9. turbani bayrak yapmis sozde demokratlar
  10. karakol cemiyeti

© 2008 - uludağ sözlük

osmanli sosyal demokratlar cemiyeti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. osmanli sosyal demokratlar cemiyeti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu osmanli sosyal demokratlar cemiyeti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 9 ay beyaz 2 ay ayaz 1 ay yaz » ass » erkeklerin seni seviyorum diyememesi » step up » zelig » yurttaki oda arkadasinin anne diye aglamasi » yetiskin » universite bitirince milleti begenmeyen mezun » ernesto che guevara » freezing moon » trafik kazasi » erdal sarizeybek » ortama gore degisen anne yorumlari » statik smiley » euro 08 almanya maci sonrasi msn iletileri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » universite olsun da » balikci avlayan sazan » stanislav cherchesov » osmanli savas kulturunden golfun yeri » so be it » 200 ytl » daniel gonzalez » top » serdar ortac » yjm308 » sirinlerin istilasi » cok guzel hareketler bunlar » engineer » uyurken elleri ic camasirin icine sokmak » yaratici kufurler