osmanli nin son zamanlari turkiye nin durumu 

kapat
  1. son günlerde çıkarılan vakıflar yasasıyla akıllara gelen benzerlik ögesi bir anlamda genetik bir dejavu. Destekleyenler vardır ya da bu sonuca kötümser bakanlar çoğunluktadır, bunlar müşterek bir yazgının devam ettiğinin (ettirilmek isteğini) karşısında duramazlar. Gümrük birliği, ıslahat fermanı tarzında devşirme yasalar günden güne kamplaşan bir ülke. Torpili yüksek çıkarcılık oyuncuları hep aynı masal hep aynı ninni hep aynı ülke.
    #842906 (sipermanevra, 11.11.2006 00:28)

© 2008 - uludağ sözlük

osmanli nin son zamanlari turkiye nin durumu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. osmanli nin son zamanlari turkiye nin durumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu osmanli nin son zamanlari turkiye nin durumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» stout » 07 ekim 2008 sozlukte kimsenin olmamasi » tasarruflu ampul » hadis » sevgilisine kedi hediye eden satanist » ekmek yemeden doymamak » arabanin on koltugunda fotograf cektirmemis erkek » kadin cantasinin icinden cikanlar » durex elite » sumeru » imam hatip lisesi » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol » fenerbahce huzurevi » yakisikli oldugu halde sevgilisi olmayan erkek » ibne » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aknefug » taraf olmak » birim bir allah » bayram sabahi » stephen appiah in menajeri » 7 milyon euro » zamora fc » jolly joker pub xl » zaten anlamiyorumki » neden unlu oldugu anlasilamamis unlu » galatasaray a on libero adaylari » yasli teyze » i love you baby diyen bebek » bir derdim var yasanmisliklari » yildiz teknik universitesi