osmanli imparatorlugu nda sosyalist hareketler 

kapat
  1. georges haupt'ın ve Paul dumont'ın kitabı.
    #3415517 (uvjb, 19.05.2008 00:49)
  2. (bkz: osmanli sosyalist firkasi)

(bkz: osmanlı sosyal demokratlar cemiyeti)
    #3415602 (kerameti kendinden menkul, 19.05.2008 01:02)
  3. şeyh bedrettin, pir sultan, baba zunnun bunlara yeterince sağlam örneklerdir zannımca.
    #3415622 (riza tevfik, 19.05.2008 01:06)
  4. (bkz: sahalarda gormek istemediğimiz hareketler)
    #3415627 (enderun sevgiler, 19.05.2008 01:07)

© 2008 - uludağ sözlük

osmanli imparatorlugu nda sosyalist hareketler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. osmanli imparatorlugu nda sosyalist hareketler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu osmanli imparatorlugu nda sosyalist hareketler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurtce yayini roj tv ye birakmayalim » steve vai » ustune aslan iseyen adam » wap uludagsozluk com butonu » dargelirli » cumle aleme rezil olmak » ben bu yaziyi sana yazdim » belgin doruk » her kadin guzeldir » cay tazelerken hangi bardak kime aitti unutmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci