osman guc 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dan osman
  2. osman abi
  3. osman can
  4. osman aga
  5. osman dur
  6. hz osman
  7. osman bey
  8. laz osman
  9. bu osman var ya bu osman
  10. ali osman

© 2008 - uludağ sözlük

osman guc başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. osman guc ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu osman guc nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» insanin egosunun kicinda oldugu gercegi » koyuncular » baska marketin posetiyle markete giren kisi » greasemonkey » sac ektirmek » space monkey » elini gotune sokarim surahi gibi gezersin » yeni yili dansozle karsilamak » yusuf simsek » viski sisesine cay doldurmak » sozlukteki sabetayistler » firca kayma faslinin tam ortasina hapsirmak » the turning » galatasaray universitesi » d bk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dan jacobs » egitim sart » banardag » buyuk mustafa » yan bahce » karakolda ayna var » arkadas ariyoruz » iki erkegin koluna girip yuruyen kiz » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » paket mi olsun burada mi yersiniz » egina » otobuste midenin bulanmasi » violent revolution » ruyada gorulse inanilmayacak seyler » sagcilari taniyinca solcu olmak