osman abim evde mi 

kapat
  1. hazal adlı, surgun askimiz gibi gayet güzel bir parçaya hayat vermiş bir şarkıcı tarafından söylrnmiş, berbatlık açısından değerlendirildiğinde ise, o zamanlara denk gelen barbaros hayrettin adlı cins abinin, 'deli saçması' şarkısı olan ben sizin babanizim adlı abuk icatın yanından geçemeyecek sallapati şarkı.
    #1474187 (faidelibilgi, 31.03.2007 02:38)
  2. aksaray yöremizden bir türkü.

........
    Damdan dama atlan yar Osman'a yandım
    Püskülleri sarkan yar bir tanem
    Püskülleri sarkan yar bir tanem
    El eyledim gelmedi Osman'a yandım

Horozlardan korkan yar bir danem
    Horozlardan korkan yar bir danem
    Osman abim evde mi, evde mi
    Üç odalı yerde mi, yerde mi
    Ak kadifeli yerde mi, evde mi?

Terliğimin tepesi Osman'a yandım
    Gül kokuyor nefesi, bir danem
    Gül kokuyor nefesi bir danem
    Osman abim evde mi,evde mi, üç odalı yerde mi.

..........

pop uğruna berbat edilen bir diğer türkü için;

(bkz: istemiyorum baba)
    #1474326 (sonkuzu, 31.03.2007 03:34)

© 2008 - uludağ sözlük

osman abim evde mi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. osman abim evde mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu osman abim evde mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» islam hosgorusuz bir dindir diyenin kafasini kesin » bira icmek » sermayenin kalemi olan kose yazarlari » bekledigim gemiler » pucca » de get lan » jason kenny » kendinden utanmak » paso gosteriniz » gone with the sin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games