osideus 

kapat
  1. mitolojik tanrıların ismini çağrıştıran değerli bir yazar.
    ismi bazen osieus'la karıştırılabilir. dikkatli olunması gerekir.
    (arabaciarabayatasget, 20.01.2006 11:19)
  2. mitolojik anlamı olmayan nick. (bkz: oidipus)
    (machados, 01.02.2006 18:55 ~ 18:56)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» as i lay dying » kil donmesi » seni arkadas olarak goruyoruma alternatif cevaplar » december » insan bunyesine en agir gelen muzik » alexandre dumas » webcamden kendini seyreden insan modeli » mo williams » malatya nin tarihi eserleri » alesta personel » sozlukculerin blog adresleri » aklovir » earth mofo » polis » cokomel » sen insansan o insansa bende sansam ne olur ki » calinmis goruntuler yonetmeni » hayallerin anne baba tarafindan sabote edilmesi » emekli moderatorler » iletisim sorunu » iran dilleri » rainmaker » savas ay » sanirim osurdum » www bizkacparayiz com » mavinin yankisi » mentry » adiyaman in tarihi eserleri » eksi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa