ortaokul kizlarinin ismail yk hayranligi 

kapat
  1. ne var lan bu adam da desem de, 0-15 grubunun yoğun ilgisini çeken, gözlerinin bakış şekilleriyle zekeriyya hocayla özdeştirdiğim , çoluk çocuğun ilgisini,hareketli şarkılarıyla, yeterince toplayabildiğine inandığım yine de ben durururken niye o yaa?diye haykırdığım ,ergenlik dönemi durumudur.
    #2581213 (mhatmagandhi, 11.11.2007 22:40)
  2. o yaş kızlarının toplanıp da ciyak ciyak şarkı söylemesiyle alakalıdır. ismail yk da o tarz bağırılacak şarkılar çoktur.
    #2581273 (schuayb, 11.11.2007 22:49)
  3. orta okul ve lise kızlarını tavlamak için lise önünde bekleyen bir gurp genç te ismail kk dinler. ortak yönleri var. ve bu güruh çok garip bir lisana sahiptir. kızların özellike " bana baghh banaaa" diye seslenişi vardır oğlan kısmısına.

uzak durulması gerekir.

(bkz: evladın olsa sever misin)
    #2581363 (seksenbir, 11.11.2007 23:08)
  4. ismail yk'nin o yas duzeyine ve yahut o yas zeka seviyesine haiz insanlara hitap eden bir sanatci! olmasinin dogal sonucudur.
    #2581390 (migfer, 11.11.2007 23:13)

© 2008 - uludağ sözlük

ortaokul kizlarinin ismail yk hayranligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ortaokul kizlarinin ismail yk hayranligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ortaokul kizlarinin ismail yk hayranligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» google 2001 » buyuyunce moderator olucam » bursa da ne ariyoruz zirvesi » jeff buckley » waldeck » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » korkusuz » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » sarmasik » biz ettik sen etme lucescu » kati kurallarla guvenli arama » alternative information center » ug » canta kullanmayan erkek » fenerliyim ama tedavi goruyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkek jinekolog » telkin etmek » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » aramis » brick top » vajinanin kendini bir penisin yerine koymasi » friends » sacriter » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » love lockdown » yakisikli oldugu halde sevgilisi olmayan erkek » kaybetmek » denizcilik isletmeleri yoneticisi » gunluk dil » alf