ortamdaki guzel kiz sayisi artinca sevinen tip 

kapat
  1. otobüs gibi kimi toplu taşıma araçları olsun ne bileyim böyle kapalı bir bina cisminin içinde olsun içeri damlayan güzel hatunlardan kendisince sebeplenecek umudu taşıyan insandır. bu, benim, otobüste başıma geldi sözlük ben sevinmedim ama sevineni gördüm, hani küçük mutluluk derler ya adam öyle sevindi lan. ''oo hacı tamam, otobüsümüz güzelleşiyor'' diyerek sevincini belirtti. şimdi, bu arkadaşa ister abazan deyin ister başka bir şey ama kendisi son derece gözlemci ve yorumsever bir arkadaştır. en azından bu sıfatları taşımayan biri, kız popülasyonu artınca bu denli hesaplayan ve gözlemleyen insan olamaz. saat geç oldu.
    #4254142 (kotu kalpli ceyar, 20.11.2008 00:21 ~ 21.11.2008 22:46)
  2. Bu tipler güzel kızlar çoğalınca ;
    -eğer kız iseler kıskanırlar kendi etkileri azalacaklarından dolayı
    -eğer erkek iseler kendilerininde kalitesinin arttığını ve elbet kendisinede bi ekmek düşeceğini düşünür ve * şeklinde sırıtmaya başlar arada karşısındaki kızada * smileylerini yollar ; Sonra (h) smileyini etrafa yaymaya başlar ve arkadasını hemen ortama çağırır ki oda sebeplensin!..
    #4256461 (kalapaklus, 20.11.2008 17:49)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ortamdaki guzel kiz sayisi artinca sevinen tip başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ortamdaki guzel kiz sayisi artinca sevinen tip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ortamdaki guzel kiz sayisi artinca sevinen tip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ortamdaki guzel kiz sayisi artinca sevinen tip. Copyrights of the articles are belong to their authors.