ortam supermis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. supermis gibi satilan tirto urunler
  2. ortam
  3. izotonik ortam
  4. ortam insani
  5. kuramsal ortam
  6. ortam salagi
  7. kimyemi ortam
  8. surtunmesiz ortam
  9. agirliksiz ortam
  10. hipertonik ortam

© 2008 - uludağ sözlük

ortam supermis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ortam supermis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ortam supermis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » gerdek gecesi diyaloglari » anket memis » senin olmaya geldim » vur ha vur » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » ne olacak bu sagin kompleksi » metrodaki guzel kiza asik olmak » kelly macdonald » canli bomba » halayin soldan saga cekilme prensibi » turk futbolunun duran top hastaligi » nefret edilesi hediyeler » richie kotzen » aleksimiti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » grand theft auto iv » bir capkina yanginim » pijamayla hirsiz kovalamak » fatih tekke batuhan karadeniz » conduct disorder » pride and prejudice » geri zekali baslik furyasi » ferheng » prescott » mayokini » caylakken 40 karakter siniri » yabanci gruplarin turkce mealleri » stop hammertime » tonari no totoro » depr