ortaligi velveleye veren anti virus programlari 

kapat

1. farz et ki... öylesine masaüstünde fareyi tutup kareler çekiyorsun, yenileye basıyorsun, simgeleri sağa sola taşıyorsun... öylesine. birden, sağ alt köeşeden; viyuv viyuv!!! kırmızı bir ekran yükseliyor görev çubuğundan. ne ayak diye bakıyorsun açıyorsun antivirüsü... o da ne! tüm ekran kırmızı yanıp sönüyor sağdan solda sesler. çok tehlikeli! aman tanrım! hepmiz ölecez! tarzı uyarılar.... alt tarafı götü boklu bir trojan için. ha varsın en baba virüs olsun. ne gerek var o kadar gürültü patırtı. yani virüs umrumda olmasa zaten programı yüklemem. sessiz sakin uyarsan, abi bak virüs girmiş, izin ver ben beş dakkaya halledeyim desen... nerde? illa olağanüstü hal ilan edecek... neyse sözüm size; kaspersky, norton ve o acaip panda hepiniz aynı bokun lacivertisiniz. mülayim ve işe yarayan bir antivirüs porgramı olsun bir daha yüzünüze bakmam. panikatak ettiniz ulan adamı!
    #3704205 (venividivici, 22.07.2008 20:42)
  2. (bkz: ortaligi bluevelveye veren insan)
    #3704210 (benim amcamin cevresi genis, 22.07.2008 20:44)
  3. başını avast ın çektiği programlar kümesidir.

(bkz: kendini bile virüs sanan anti-virüs programı)
    #3704603 (folie a deux, 22.07.2008 22:02)
  4. kimi sessiz sedasız anti virüs programları da bunları mumla aratır.
    trojanlar, virüsler bilgisayarın içinde cirit atar, at koşturur, cpu'nun ram'in üstünde tepinir, bizim virüs programı öyle sağ alt köşede sümük gibi bekler. ulan bir kalk yerinden, bir "höyt" de, bir "kışt" de, bir sesin çıksın, ama yok, öyle tavşan boku gibi ne akar ne kokar bazı anti virüs programları. şimdi programımıza bir şarkıyla devam ediyoruz.
    #3704690 (yalova kaymakami, 22.07.2008 22:13 ~ 22:14)
  5. son şahit olduğum virüs daldığı an kadın çığlığıyla haber veren bir programdı, üstüne tanımam.
    #3704915 (herpes, 22.07.2008 23:21)
  6. (bkz: kaspersky)
    (bkz: senin gibi antivirüs programını bafileyeyim)
    **
    #3704961 (zivallione, 22.07.2008 23:27 ~ 23:32)
  7. (bkz: norton)
    #3704967 (yoga yapan mistiq kedi, 22.07.2008 23:29)
  8. (bkz: avast)
    #3704972 (montezumas, 22.07.2008 23:29)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ortaligi velveleye veren anti virus programlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ortaligi velveleye veren anti virus programlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ortaligi velveleye veren anti virus programlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ortaligi velveleye veren anti virus programlari. Copyrights of the articles are belong to their authors.