ortalamayi gecememek 

kapat
  1. finallerin açıklanmaya başladığı bu dönemlerde, kimi öğrencilerin yaşadığı şeydir. (bkz: bushi) yeni hedef ikinci dönemde ortalamayı uçurmaktır. bu tür öğrencilerin şimdilik hayatı durmuştur ve etekleri tutuşmuştur..
    #1233859 (Bushi, 30.01.2007 20:03)
  2. sanırım an itibariyle yaşadığım hadise ortalamayı tutturamadığım gibi istanbuldan kalkıp bursaya notumu tam olarak öğrenmeyede gidemedim.artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.*
    #1233911 (alti, 30.01.2007 20:17)

© 2008 - uludağ sözlük

ortalamayi gecememek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ortalamayi gecememek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ortalamayi gecememek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayati siklememek » mehmet ali kislali » soda » ayarini verdim bekliyorum » bu sozluge omrumu verdim ben » davud yildizi » ame » profesyonel turist rehberi » kinyas ve kayra » yanlis anlamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci