ortak arkadaslar olabilir mi 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ortak arkadaslar
  2. ab nin ortak tarihine karsi turk ortak tarihi
  3. olabilir abi
  4. ama olabilir de
  5. olabilir
  6. her an her sey olabilir
  7. ne olmus olabilir ki
  8. temassizlik olabilir
  9. olabilir de olmayabilir de
  10. yaprak olabilir

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» askin elif hali » necmi perekli » ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen anne » hiristiyan kulu sularimizi kirletmesin » fisildayislar » yaran msn iletileri » adana muzesi » karpuz kokusu » ana avrat kufretmek » indiragandi » motorla ucan ilk insan » ask » pertek in tarihi eserleri » impresario » 4uncu kolordu komutanligi » kahramanmaras in tarihi eserleri » uranus » uludag sozluk » necip fazil kisakurek » sethanon » yeni baslayanlar icin ask » batak » zihin kirliligi » yeni hayat » fanta » nihat dogan in sozlugu basmasi » fatih terim » tantuni » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa