ortadirek saban 

kapat
  1. *
    1984 yapımlı başrollerinde Kemal Sunal, Bahar Öztan, Reha Yurdakul ve Dinçer Çekmez'in oynadığı bir türk filmi.
    filmde genel olarak her dalda rekorlar kıran bir sporcu ile mahallenin güzel kızını elde etmek için kıyasıya rekabete giren mahallenin delikanlısının başından geçenler anlatılır.
    #1175432 (larker, 19.01.2007 09:27)
  2. "ortadirek hoop şaban ortadirek " diye devam eden müziğe sahip olan film , ayrıca melodi davaro ile aynıdır.

bu da benden (bkz: ortadirek sabancı)
    #1596690 (altobelli, 02.05.2007 00:22 ~ 00:23)
  3. her spor dalında 1. olan eleman* çok gıcık bir tiptir. şabanın arapça öğrenmeye çalışma çabaları da ayrıca takdire şayandır.
    (bkz: cacayli calacula camburleyli capcup)
    #1596903 (psychobali, 02.05.2007 01:05)

© 2008 - uludağ sözlük

ortadirek saban başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ortadirek saban ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ortadirek saban nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sacma ruyalar » malone » mete cakir » oyle sarhos olmak ki bir daha ayilmamak » sevisirken partnerinin pipisini koparan azgin kari » ve tanri ateisti yaratti » hermoso » painkiller » tu kaka bana » konsolidasyon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci