ortada kalmis tek corap 

kapat
  1. ogrenci evlerinin malumu yüzlerce* çamaşır birikmeden yıkamama adeti sonucu ortaya çıkan piç çoraptır.
    yıllar yılı giyilip o kirli çamaşır selesine atılan çoraplar sonunda çorap stoklarının bitmesi sonucu yıkanmak zorunda kalmıştır. öyle de yapılır. çamaşır makinesinde bir güzel vernelle yıkandıktan sonra kuruturlur ve asıl meseleye geçilir. çoraplar karman çorman vaziyette yığıldıkları alandan sergi yerinde mal seçilir gibi eşleştirilir. (ne alırsan 5 ytl gibi falan işte. ya varya işte mahmutpaşa pazarında falan aynen öyle yapacaksın.) gelin görün ki her mahallenin olmazsa olmaz kadrolu piji sezercik misali ortada kalmıştır biri veya birkaçı. eşi falan yoktur, nereye gittiği de asla bulunamaz. eğer pij çoraplar arasında bir renk uyumu varsa ( mavi çorapla turuncuyu eşleştirme adama götüyle gülerler) onlar da kendi çaplarında bir çift olur. eften püften yere de giyilir cok zorda kalınırsa amma bu çoraplar da desensiz olacak! yoksa olmaz...
    (ferhan sensoy'un klozet oturgacından el çantası yapan karısı gibi hissettim kendimi... onun öyle bir programı var. falan filan.)
    #2967275 (aby, 07.02.2008 20:28)
  2. diğer teki aceleyle aranan çoraptır...*
    #3614819 (crazyhodja, 03.07.2008 17:25)

© 2008 - uludağ sözlük

ortada kalmis tek corap başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ortada kalmis tek corap ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ortada kalmis tek corap nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tevfik odabasi » patterns in the ivy ii » zhang wengsiu » 1525 » ozcan deniz in cano kopege agidi » mark spitz » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » 1527 » ubersoldier » babanin sevgisinin anlasildigi anlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games