orta cag 

kapat
  1. bilinenin aksine bu dönem kavimler gocu ile başlayıp istanbul'un fethi ile bitmektedir.
    #1884656 (pantalasSA, 08.07.2007 18:46)
  2. dini düşüncenin hakim olduğu dönem. avrupa'nın yüzkarası çağıdır. nice bilim insanı afaroz edilmiş. nice kitaplar yakılmış. nice insan vebadan ölmüş. banyosuz nice saraylar inşa edilmiştir. evlenmenin yasak olduğu katolik kilisesinde rahipler evlilik dışı çocuklarını yetimhanelerde büyütmüşlerdir. oradaki çocuklar gerçek yetim değil orta çağdaki rahiplerin kendi çocuklarıdır.
    #1884738 (minti, 08.07.2007 18:57)

© 2008 - uludağ sözlük

orta cag başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. orta cag ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu orta cag nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» matkap ile gitar calmak » akdeniz universitesi » bugsbunny » bir kalemde silmek » alt beyin » aleksimiti » on your own » purple » yarim derdini ver bana » canli bomba » insanlik onuru iskenceyi yenecek » uzun kot etek giyen turbanli » hursit tolon » hvite krists dod » okmeydani nda ocalan lehine slogan atan pisler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 20 watt » limanla kavgali isyankar kaptan » agla sevgili yurdum agla » birlikte olecek miyiz » greasemonkey » sahibinden kelepir ulke » ozledim » mr ampul » romantik entryler » egina » kitap okumayanlardan sabun yapmak » hayatin ciddiye alinmayancak kadar basit olmasi » ranini » basliklari alt alta okumak » abdulaziz han