orta asya oyunlari 

1. 1995 yılından beri Orta Asya'da bulunan Türk Cumhuriyrtleri tarafından düzenlenen spor orgsnizasyonudur.

Düzenleyen ülkeler :

Kazakistan
    Kırgızistan
    Tacikistan
    Türkmenistan
    Özbekistan
    #1927905 (muhasebeye giris, 13.07.2007 21:42)

© 2008 - uludağ sözlük

orta asya oyunlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. orta asya oyunlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu orta asya oyunlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cazir cozur » ea games » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » second life » masumiyet » ats2 » alexander dubcek » akp nin 5 yilda sattiklari » voznesensky » zehir » basliklari yanlis okumak » guvenilirlik » ilginc diyaloglar » dagdan gelmis ayi » radyo sol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » asistan hindistan » pkk nin aktutun aciklamasi » bir deniz feneri vardi ne oldu » ibne » northwich » zengin insanlarin duyarsiz olusu » g noktasi » sari cizgiyi gecmek tehlikeli ve yasaktir » degisik yasam felsefeleri » sayokan » erzincanspor » adam gibi adam ertugrul saglam » promotor » katy perry » pasta hut