orman hatirasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hatirasi var
  2. 3 4 kadikoy hatirasi
  3. izmir hatirasi
  4. 3 4 istanbul hatirasi
  5. cekirdek hatirasi
  6. orgazm hatirasi
  7. yesilcam hatirasi
  8. askimin tek hatirasi
  9. bir yaz gecesi hatirasi
  10. istanbul hatirasi

© 2008 - uludağ sözlük

orman hatirasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. orman hatirasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu orman hatirasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» high end » lilliputyen varsanisi » sarhos diyaloglari » evde ayran varken bakkala kolaya gitmek » amsterdam » wilbur smith » archie thompson » bosna hersek milli futbol takimi » pablo escobar » hasretinden haci sakirler eskittim » uye lol » engin ceber » ozgu namal » obsedor » nevizade » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak » zibanmak » serefsiz diferansiyel denklemler » bir anda » birisi beni surekli artiliyor sanki » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » anadolu rangers » anne yazar olsa acacagi olasi basliklar » demostrasyon » zeka » chem 7 » ulkenin isgal altinda oldugu gercegi » twelve » uyakli cagrisim » isinmak icin vodka icmek