orman dudukcunu 

kapat
  1. cok uzun bacakli bir kus turudur. genellikle marmara bolgesinde bulunur.
    #3619383 (muroyimte illeb imakez, 04.07.2008 16:46)
  2. resmi aşağıdaki linkte görülebilecek kuştur.

http://www.aliatahan.com/kus/trigla.htm
    #3619622 (liberalisticcommunist, 04.07.2008 17:32)

© 2008 - uludağ sözlük

orman dudukcunu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. orman dudukcunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu orman dudukcunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metabolik sanrilar » katya » ataturk u abartmak » dam basinda oturan eski sevgili » mine g kirikkanat » hizli kumanda kullanma teknikleri » bayer giants leverkusen » gulsen abi » bc slavia prague » babylon » osman pamukoglu » faroe adalari » illidan stormrage » uludag sozluk eskisehir zirvesi » 1 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kadin yonetici » dam ustune cul seren eski sevgili » kanuni sultan suleyman » yugoslav futbolu » archie thompson » eh iste » david hume » yetersiz tatar » sinestezi » mao » kucukluk sanrilari » tiriska » gerizekali sevgilim » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » yasamsal tespitler