orklara org diyen zihniyet 

kapat
  1. yüzüklerin efendisi'ndeki çirkin ama kodu mu oturtan ucubik ırkın mensuplarına dolaylı bir hakarettir.
    #2582394 (karin, 12.11.2007 09:08)
  2. bazen olması gerekendir. mesela;

"orgun allah belasını versin"

yumuşadı.

(bkz: haşin apopüler cıvıklaşması)
    #2582408 (thisrock, 12.11.2007 09:20 ~ 15:48)
  3. ne diyem mahmut mu diyem?
    #2582446 (delikanlımühendis, 12.11.2007 09:39)

© 2008 - uludağ sözlük

orklara org diyen zihniyet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. orklara org diyen zihniyet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu orklara org diyen zihniyet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye devrimci genclik federasyonu » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » florinali numuneddin » bay e » muslum denen hiyar burda mi » filmleri hayata uyarlamak » bir turk olarak kurtlere soruyorum » bendeki sen gitti » klavye nin gote girdigi anlar » ozgur show » bilkent universitesi » ultima online » basbakana coban demekle caylak olunmaz » kazim koyuncu vs ismail turut » the jester race » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fausto zonaro » yuregim yollarda » disco inferno » pulemjot kalashnikova » hayrunnisa gul » gsstore org » ergenekoncu olanlar hemen simdi arabamdan insin » ataturk u sevmeyen insanlari anlayamamak » fm 2009 deki yetenekler » kopeklerin birbirine girmesi » kir kalbini ver elime » yusuf simsek » girilmis entryyi rastgele bir basliga tasimak » apati » zeka kupu