orijinal olamadim bari marjinal olayim 

kapat
  1. hayatı boyunca farklı olup dikakt çekmeyi,takdir toplamayı hayal etmiş *kimsenin umduğunu bulamaması durumunda benimsediği yaşam felsefesi.
    #286149 (abuzittin zelzele, 28.05.2006 18:51)
  2. adam olamadim bari madam olayim gibi bişeydir...
    #286156 (probus, 28.05.2006 18:54)
  3. sisteme ayak uydurmak işine gelmediğinde sisteme karşı çıkan kişilerin düşündüğü düşünce.
    #286182 (hakande84, 28.05.2006 18:59)
  4. zaten birincisi olmadan ikincisinin olamayacağı durum. olmadığın kıyafetleri, sana ait olmayan cümleleri ya da davranışları kendine giydirerek marjinal oldugunu sananların * sarf edebilecegi, bu şekilde giydirilmiş maymunlardan farkı olamayacaları düşünce.
    #1954636 (veshtitza, 17.07.2007 19:08)
  5. insan olmayı unutup illa ki başka bir şeyler olma derdindeki insanların kurabileceği cümle.
    #1954693 (bigudi, 17.07.2007 19:19)

© 2008 - uludağ sözlük

orijinal olamadim bari marjinal olayim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. orijinal olamadim bari marjinal olayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu orijinal olamadim bari marjinal olayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dynamo » strec film » facebook sapigi » fis almasam ne kadar olur » aristo mantigi » cekirdeksiz uzum » matthew barlow » doktor oetker in tez konusu » bazi konular halka sorulmayacak kadar ciddidir » kezban paris te a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci