orijinal kornet kulahini saklayan cakal dondurmaci 

kapat

1. roma dondurmacısı tabelası altında bildiğin maraş dondurması satan dondurmacı şahsın yaptığı kaypaklıklardan bir diğeridir. normal külah, bildiğin külah işte. açık sarı renkli, tatsız, tuzsuz, saman gibi birşey. orijinal kornet külahı ise tost makinasına benzer bir makinada yapılan, tatlı, lezzetli, yemeden önce insanı heyecanlandıran külah çeşitidir. en az 2 yetelelik dondurma ile verilir, çünkü maliyetini kurtarmaz aşağısı. çakal dondurmacımız bu orijinal külahları diğerlerinin arkasında sote bir yere saklar ve bebe şebenin üç kuruşluk dondurmayla beraber istemesini bir nebze olsun engeller. ibnelik yapıp ben bundan istiyorum dendiği vakit vereceği karar tamamen kendi hür insiyatifine kalmıştır.
    #2265342 (arjen robben, 05.09.2007 08:44)
  2. büyükanne kılığına girmiş kurt kadar sinsidir.
    #2265383 (piraye, 05.09.2007 09:06)
  3. kağıt helvayı ise aşikar biçimde gözler önüne seren dondurmacı tipidir. aynı zamanda roma dondurması yerine ülker golf (piyasada en ucuzu o) açık dondurmayı satan modelleri de mevcuttur.
    #2265466 (ankarakarakedisi, 05.09.2007 09:40)
  4. (bkz: ufo gören masum köylü)
    *
    #2265467 (kural baltay, 05.09.2007 09:41)
  5. (bkz: bildiğin şerefsiz)
    #2265518 (barneygumble, 05.09.2007 09:57)
  6. kilo ile alırsan sorun ortadan kalkar.
    (bkz: napalım olm bize gelişi böle)
    #2265536 (kacak kelebek, 05.09.2007 10:04)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

orijinal kornet kulahini saklayan cakal dondurmaci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. orijinal kornet kulahini saklayan cakal dondurmaci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu orijinal kornet kulahini saklayan cakal dondurmaci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about orijinal kornet kulahini saklayan cakal dondurmaci. Copyrights of the articles are belong to their authors.