orijinal kopya 

kapat
  1. orjinal cd den çekme kopya cd lere verilen isim.

-orjinal kopya windows vista var abi .
    -çalışır dimi?
    #2027192 (whynot, 28.07.2007 16:10 ~ 01.08.2007 16:51)
  2. az program kullanıyorum ve kullandığım programlar da belirli programlar, son sürümleri çıktığında ise gidip orjinalini alıyorum. kafam ve götüm rahat, fıstık gibi kullanıyorum, orjinal cd almak benim gibi program kullanıcıları için en mantıklı durum gibi gözüküyor. bu opsiyonu kimse benimle tartı$masın!

peki çok güzel.

$imdi ben gidip senin kullandığın orjinal programın crack ini bulup fıstık gibi çalı$tırdığımda, senin götüne girenle benim götüme girenin kalınlığını kim tartı$ıcak? hı?

orjinal kopya cd en kralıdır. bul cracki mis gibi kullan.
    #2107763 (byLait, 10.08.2007 19:58)

© 2008 - uludağ sözlük

orijinal kopya başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. orijinal kopya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu orijinal kopya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» agzina girmek » ergenekon davasi » yonja insanlari » yol arkadasim » tutunamayanlar » otme bulbul » 2 ekim 2008 galatasaray ac bellinzona maci » bombalamada esimden once ataturkun fotosunu aradim » durduk yerde sinir olmak » gizgempac a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games