orhideya 

kapat
  1. disi tay deneme kosusu'nu kazanan üç yaşlı ingiliz kısrağı. babası 1996 yılı gazi kosusu 3. olan, unutulmaz isimlerden ramadan'ın babadan kardeşiydi.

sahibi: ışıl birol
    orjin: bin ajwaad- genyeri
    #1654427 (grand ekinoks, 17.05.2007 17:39)

© 2008 - uludağ sözlük

orhideya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. orhideya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu orhideya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» caprice palace » ulkuculerin imaj degisikligine gitmesi » recep tayyip erdogan » uludag sozluk » komsudan gelen tabak » tck 216 » bozulus » iphone sahiplerinin bunu sozlukte belirtme ritueli » ugur gursoy » unutulmaz cizgi film replikleri » aktutun karakolunun yerinin degistirilmesi » istiklal caddesi nde sol dergi satanlar » salcali ekmek » benjcev » ugur meleke » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anne ben geriye biraz zor donerim » sir isaac » kufurlu konusan kiz » istanbul kultur universitesi » mini etekle ahlak kavramini bagdastiran zihniyet » nickelback » en iyi rock gruplari hangi ulkeden cikar sorunsali » tanriya ayar vermek » sazan » michael skibbe » fenerbahce nin sakatlari » stevemcqueen » dollerim seni » gemi insaat muhendisligi » sezen aksu