orhan pamuk un nobel edebiyat odulunu almasi 

/ 6
kapat
  1. bazı kesim tarafından sadece siyasi söylemlerinden dolayı verildiği düşünülse bile, orhan pamuk bu ödülü haketmiştir. sonuçta nobel ilk kez bir türk tarafından alınıyor.bunun gururunu paylaşmalıyız.
    #989796 (5091, 13.12.2006 13:11)
  2. bu ödülün orhan pamuk'a söylediği o küfür gibi sözden değil de yazdıklarından dolayı verildiğini sananlara şunu söyleyebilirim ki eğer gerçekten böyleyse bu ödüle sevindim zira orhan pamuk gibi popüler edebiyatın dibine vurmuş ve kitapları vasat olan, okunması zor olan bir türk yazarı nobel edebiyat ödülü alabiliyorsa demek ki türk edebiyatı son derece ileri bir yerde zira orhan pamuk'tan kat ve kat iyi yazarlarımız var.
    #1731591 (rakiyla vaftiz edilen velet, 06.06.2007 03:20)
  3. nobelin kimlere nasıl verildiğine bir güzel örnek olmuştur.
    #1935854 (meetpaa, 14.07.2007 23:31)
/ 6
© 2008 - uludağ sözlük

orhan pamuk un nobel edebiyat odulunu almasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. orhan pamuk un nobel edebiyat odulunu almasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu orhan pamuk un nobel edebiyat odulunu almasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» better angels » uzuntuden gulmek » nu metal gruplarindaki yeteneksizlik » fatal racing » kiyam et » ergenekon un akp ye muhalif olanlari hedeflemesi » superclasico » samil basayev » sevisirken birbirinin uzerine bal dokmek » parantez a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci