orhan gencebay vucudu 

kapat
  1. normal, hafif kaslı ve göbekli erkek vücudunun sahibi tarafından anlık modifiye edilmiş halidir.

dik durulur, kafa geriye atılır, göbek içeri çekilir ve göğüs kafesi mümkün mertebe şişirilir. böylelikle üçgen vücud tadında bir yanılsama yaratılır/yaratılmaya çalışılır.
    #2827919 (luke skywalker, 12.01.2008 16:12)
  2. 2 numara küçük T-shirt yada Gömlek, altına ispanyol paça pantolonla kombine edilmesi gereken vücuttur.

edit: entrydeki pardon pardon girideki bazı kelimeler yanlışmış! yapma yavrucum, yapma evladım.
    #2827968 (hothead, 12.01.2008 16:24 ~ 14.03.2008 14:35)
  3. (bkz: sevim emre ye sormak lazım)
    #2828083 (larker, 12.01.2008 17:03)
  4. armut vucut olarak bilen kadınlardaki temsilcisi mujde ar olan vücut şekline tekabül eden erkek vücudu.
    #3759687 (sacriter, 02.08.2008 15:11)
  5. o mahsun bakışlar olmadan tamamlanamayacaktır. öyleyse bir tek orhan gencebay da vardır. yani zatın ta kendisidir.

(bkz: nasıl yani)
    #3759707 (kelt, 02.08.2008 15:15)
  6. köşeli omuzlara sahip vücuttur, ama öyle böyle değil. adamın omuzları ya cetvelle çizilmiş ya da tüm gün ceketinin arkasına yerleştirdiği elbise askısıyla dolaşıyor.
    #3759731 (ıslak mayolu adam, 02.08.2008 15:18)
  7. alçı dolu konserve kutusu ya da küçük tüple yapılmış yalandan kol kasları. kafanın kocaman kalmasıyla farkedilen çelimsiz gövde. sağ omuz üzerinde bağlama sapı izi. taytımsı pantolon, streç tişörtle kaplı tıknaz vücuttur.
    #3759788 (david addison, 02.08.2008 15:26)
  8. derin bir nefes alıp hıpp diye o nefes tutularak kasım kasım kasılmayla yapılmaya çalışılılan vücud. bir orhan gencebay iki kürşat tüzmen.
    #3759805 (KIWO, 02.08.2008 15:29)
  9. çok değişik.

evet! hiç düşünmediniz değil mi? ya da düşündünüz kendinize itiraf edemediniz.
    Sonuçta bi' orhan baba gerçeği var. Bağlamasıyla,sazıyla bi' virtuöz tandansında "arabesk" icra eden müzik adamı. ve bu adamı taşıyan bi' vucud (this body holding me).

Aslında ilk bakışta bildiğin adam lan bu diyorsun. yani adam vucudu bu diyorsun kendi kendine. ama detaylara inildikçe herşey açığa çıkıyor.

http://img155.imageshack....rhangencebaykrdgm17ws.jpg

bakın gençliğinden bi' foto. meme uçları falan var. cogarip!

http://www.kenthaber.com/...r/2007/08/21/00229280.jpg

ve şimdiki hali. biraz sansürlettim efendim şeyolmasın diye ama fazla bi' fark yok. sadece memesi var artık.

evet cogarip değil mi sizce de?
    (soru ile bitirdim)
    #3759818 (TrexxxXx, 02.08.2008 15:32)

© 2008 - uludağ sözlük

orhan gencebay vucudu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. orhan gencebay vucudu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu orhan gencebay vucudu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tatar kizlari » ekonometri » her terorist gotune bir yarrak kampanyasi » zeynep beserler » yilmaz erdogan » siyasete baslayacaklara tavsiyeler » whiskey in the jar » homeros vadisi » jamall » basbakanin bogazin dibinden yuruyerek gecmesi » igrenc espiriler » matematik fikralari » enkoprezis » abdullah catli » kastamonu da ne yapsak ne yapsak off zirvesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yunus bulbul un bu kadar sevecen olmasinin sebebi » bira » karakoncolos » izmir de denize ciplak giren kiz » autumnblaze » mulayim » salo o le 120 giornate di sodoma » terminator gibi gupguclu bir sevgiliye sahip olmak » hilary hahn » asansor kullanmayi bilmeyen insan » regl kokusuna cozumler » ali yildirim » dam ustunde tarhana kurutan eski sevgili » sevgiliyi helikopterle gokdelen damindan almak » uludag sozluk