orhan cemal fersoy lisesi 

kapat
  1. 2004'te mezun olduğum,istanbul Halkalı Toplu Konutları'ndaki lise.
    Eskiden süper liseydi.Fakat süper liselerin kaldırılmasıyla 2005-2006 öğretim yılından itibaren düz lise olmuştur.
    #301407 (Lucius, 01.06.2006 18:49 ~ 18:50)
  2. 2005 yılında lise 2'de gelip 2007'de mezun olduğum ve dünyanın en güzel kızını tanıdığım süper inekler çıkartan lisedir.
    #3637205 (muhalifsalatalik, 08.07.2008 15:52)

© 2008 - uludağ sözlük

orhan cemal fersoy lisesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. orhan cemal fersoy lisesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu orhan cemal fersoy lisesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fatal » jole » bohemian rhapsody » surekli eski sevgilisini anlatan sevgili » istiklalde sezen aksu dinleyen yasli hayat kadini » besinci nesil gelince gotu kalkan dorduncu nesil » yuruyen camasir makinesi » 4x100 metre bayrak yarislari » stockholm katliami » uludag sozluk haber servisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games