orgutlu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. orgutlu yalakalar
  2. orgutlu sanatci
  3. yasasin orgutlu mucadelemiz
  4. orgutlu bir halki hicbir kuvvet yenemez
  5. orgutlu bir halki hicbir kuvvet yikamaz

© 2008 - uludağ sözlük

orgutlu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. orgutlu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu orgutlu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» shania twain » sozlukteki tum yazarlari sebepsiz sevme nedenleri » the prestige » guvendik » pan » giranta » eski sevgiliye takmis yazar » kursun kalemin arkasina permatik sapi takmak » turkmenistan milli futbol takimi » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » perde ani » tuvalete bagciklari baglamadan girmek » fasizm » konusmak varken sacmalayan insan modeli » get the best fuck the rest » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yolculuk » tatar milli futbol takimi » istanbul a donmek » kawakita saruin » tukenme » caylak » ayak sagligi » vucut hareketlerinden elektirik ureten alet » kuresel ekonomik kriz in nedenleri » saygi hak edilmez kazanilir » cetvelle penisin boyunu olcmek » le porta » bir derdim var yasanmisliklari » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » yatakta cok iyi bir insan olmak