orgi 

kapat
  1. eski yunan' da şarap tanrısı dionysos adına yapılan şölen .
    #1336812 (rockonbaby, 23.02.2007 02:56)
  2. ordu ile giresun iöin ortak olarak yapılacak olan hava alanının şu andakl adıdır.
    inşallah gerçek adı da bu olmaz.
    (bkz: oha)
    #1800750 (icenet, 21.06.2007 16:40)
  3. olmayan cocuk icin don biçmek deyimi vardır ya, hah. işte o deyim or-gi için geçerlidir.
    olmayan havaalanına isim biçmişler, yıllardır halkı kandırıyorlar.
    #3681539 (aclik kader olamaz, 18.07.2008 12:10)
  4. biri mutlaka yazacaktı, ben olmak istedim.

(bkz: orgy)
    #3681545 (dulgerbob inciryapragi, 18.07.2008 12:11 ~ 12:12)

© 2008 - uludağ sözlük

orgi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. orgi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu orgi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» groundhog day » schizo » sigara » prezervatif yerine migros poseti takmak » fosforlu prezervatif » baklava » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » unutma » aa turkiye de de starbucks varmis diye sasirmak » istanbul un halleri » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » aslan kral in oglu » dalibor bagaric » enes » turkut » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alpine dachsbracke » ats2 » alf » desperados » selpak marka kagit mendil » yaran yanlis okumalar » kucuk suya ne denir » taha ozer » munasip bir yerde inebilir miyim kaptan » gel seni gammaz yapayim ama once tadina bakayim » skibbe gitsin abdullah avci gelsin kampanyasi » evin » tasdelen karakol baskini » 2 puan birakmak » brick top