ordu icin canini veren sahislar 

kapat
  1. bakın vatan demiyorum, ordu diyorum, üç beş iktidar mücadelesi içindeki lavuk için, üç beş tüccarın ekonomik çıkarları için canlarını veren salaklardır. diyorum. çünkü o ordularda canlarını veren salaklar olmasa kimleri onun bunun üstüne salarlardı. insan topluluklar halinde yaşıyor zaten kendisine saldırana karşı kendini koruyacak içgüdüleri var. ordu gibi iğrenç bir kurum dışında da hiçbir insan topluluğu yüzbinlerce kişiyle örgütlenip bir yere saldıracak kadar birbirleriyle anlaşabilecek karınca sosyalitesine sahip değildir. ah o salaklar yok mu, işte onlar komutanların, siyasetçilerin iktidar kavgaları için canlarını veriyorlar, kutsal bir şey için öldüklerini sanarak. ah o salaklar. onlar olmasa zengin tüccarlar elde etmek istedikleri zenginlekleri elde etmek için kimleri göndereceklerdi. o salaklar olmasaydı, sapık hükümdarlar adam biçmek için kimleri gönderecekti. lakin bu da dünyanın kuralı, çünkü salaklar fazla, çünkü insan egosu bunu emrediyor.

edit: başlık şahıslar değil salaklardır. moderasyon anlayışına bakar mısın!
    #3785633 (laz pacino, 07.08.2008 22:38 ~ 22:42)
  2. (bkz: bu yazıyı askere gidince komutanına yaz lan)
    #3785642 (www wwwwwwwwww www, 07.08.2008 22:39)

© 2008 - uludağ sözlük

ordu icin canini veren sahislar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ordu icin canini veren sahislar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ordu icin canini veren sahislar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» celil oker » live in gdansk » 1502 » being hot won t make you a good » at pazari » uye girisi yaparken sagda cikan fotograflar » semum » bear mcreary » lambda » iki buyuk nimetim var biri aptulla biri fettulla a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games