ordaki dost 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cahille sohbeti kestim dost dost
  2. dost dost diye nicesine sarildim
  3. siradan dost gercek dost
  4. dost tv
  5. can dost
  6. dost eli
  7. dost sut
  8. es dost
  9. ay dost
  10. dost isi

© 2008 - uludağ sözlük

ordaki dost başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» multihunter » istalagmit » ulassbora » sebnem kisaparmak » fethi ahmet tosun » ali konti » istanbul kitaplari arka kapaklari » kyla cole » basil zaharoff » mose dayan » 230 » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » pierre joseph proudhon » abbas aga » sozlukteki cobanlar » 3 haziran 2002 turkiye brezilya maci » ege » annenin olmesi » asiri eksi oylama sonucu caylak olmak » hey on besli » asli islamoglu » seovi akilli olsun akilli » koma provalari » galatasaray in uefa kupasini almasi tesaduftur » e okul » wings of god » yerli yerinde » abbadiler » burnu acik ayakkabi icine corap giymek » ahmet necdet sezer » raul » jose fernando abascal y sousa » turkiye de 40 bin rus gelin var » hukuk baslangici ve tarihi » bana keltoslar sac ektiriyor dedirtemezsiniz » kurye net » gozleri yollarda kalmak » turkulerden de caldim » bay dogru » sikke » cepki » cesur civciv » schiller » turk futbol tarihini yakan sozler » kurtlerin kendi kendine yaptigi irkcilik » seni zaman gazetesine abone yapalim mi diyen nurcu » kulfet » yalnizca benden kacma yeter » training montage » sozluk jargonu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa