orcus 

kapat
  1. roma mitolojisinde orcus * yeralti dünyasinin tanrisidir.
    yeralti dünyasinda ölüleri cezalandirdigi bilinir ve kötü kalpli, gaddar olarak taninir.
    bunun yani sira orcus bir asteroite * verilmis bir isimdir. *
    #3481804 (Cevriye, 02.06.2008 03:56)

© 2008 - uludağ sözlük

orcus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. orcus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu orcus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amok » arzu caglan » cagrisim » sevgiliden ayrildiktan sonra evde oturan mal erkek » bugsbunny » bilkent universitesi » animal farm » keten » empati yetisi olmayanlara icten ice acimak » merve erdogan » ben bu yaziyi sana yazdim » violent revolution » turk televizyonlarindaki cadili diziler » caylakken 40 karakter siniri » dun gece » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » leave a comment » alice cooper » move » hot fuzz » sozlukten kiz kaldirmak » demonstration » 7 hipermetrop turbanlinin birlesip domuza girmesi » otme bulbul » dolmustaki yasliya yer verirken kariyi kizi kesmek » gunun sozu » isil alben » yaratici besiktas taraftari » bos salladim doluymus » baslik sikintisi cekmek » yarak kafa