orc ta olabilir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ama olabilir de
  2. her an her sey olabilir
  3. olabilir abi
  4. olabilir
  5. ne olmus olabilir ki
  6. temassizlik olabilir
  7. olabilir de olmayabilir de
  8. yaprak olabilir
  9. herkes mod olabilir
  10. 12 puanlik sistemde her sey olabilir

© 2008 - uludağ sözlük

orc ta olabilir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. orc ta olabilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu orc ta olabilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» telefonunu hep sessiz ve titresimde kullanan insan » basliksiz basa baslik almak » wolfshade » aglayan erkeklerin duygusuz bakislari » kopush fm » bladecatcher » bavulu kapattiktan sonra koyacak esya cikmasi » taksilerde sigara yasagi » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » zaman makinasini bulunca ilk gidilecek zaman » seri caylak yapan ibne » arkasina saklanilan dogmatik kavramlar » azmi karamahmutoglu » basitize olmak » stevemcqueen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cemal sureya » anlik istihbarat » recep tayyip erdogan vs ataturk » uludag sozluk dinle mucadele timi » bana araba alacak misin berkcan » cagatay sahin » eccalimre » jackass » gokhan birben » kiz tavlama teknikleri » ipod u olup kullanmayan superzeka » carsamba ayakkabisi » elvin besikcioglu » bu sene leylekler goc etti mi sorunsali » uludag sozluk texas hold em poker zirvesi